Loading Events

« Vsi dogodki

  • Dogodek se je že zgodil.

15. festival accapella skupin Sredi zvezd 2018

18. 5. 2018 - 19. 5. 2018

Festival vokalne glasbe Sredi zvezd SE VRAČA!
Na kar dveh odrih se bo letos v Žalcu predstavilo skupno sedem vokalnih skupin.

Festival je po letu dni premora dobil prenovljeno podobo in organizacijo. Iz tekmovalnega festivala se je razvil dvodnevni festival, ki na eni strani omogoča nastop obetavnim, v slovenskem acapella prostoru še neuveljavljenim, vokalnim skupinam, na drugi pa večer vsem dobro znanih vokalnih skupin. Večer obetavnih skupin bo spremljala strokovna komisija, ki bo določila najbolj obetavno skupino. Ta se bo lahko predstavila na odru skupaj z uveljavljenimi skupinami, omogočen pa ji bo tudi nastop na ljubljanskem festivalu Popjazziada.

Vabljeni torej ta PETEK, 18.5.18 ob 19. uri na Tržnico pri Fontani piv Zeleno zlato na koncert obetavnih skupin SINGERCA, TONA VOKALA, VS ZAPET in ACOUSTRICKS

ter to SOBOTO, 19.5.18 ob 19. uri v Dom II. slovenskega tabora Žalec na koncert uveljavljenih skupin BIRD-LAND, CANTEMUS VB ter GOSTJE VEČERA: VB KREATIVO!

Nastopila pa bo tudi najbolj obetavna skupina petkovega večera, ki jo bo izbrala strokovna žirija v sestavi Matjaž Kač (Cantemus VB), Jasna Žitnik (Jazzva) in Samo Vovk (VB Kreativo).

Vstop na petkov koncert je prost, za sobotni koncert pa znaša vstopnina v predprodaji 8€, za skupine z 20 ali več člani 6€, na dan koncerta pa 10€.
Prodajna mesta: TIC-Žalec, https://zkst-zalec.kupikarto.si in na blagajni Doma uro pred koncertom.

Se vidimo v Žalcu, dolini zelenega zlata!

Prizorišče

Dom II. slovenskega tabora Žalec
Aškerčeva 9a, Žalec, Slovenia