Loading Events

« Vsi dogodki

  • Dogodek se je že zgodil.

27. revija otroških in mladinskih zborov Zagorje ob Savi 2020 – ODPOVEDANO

18. 5. 202020. 5. 2020, Zagorje ob Savi 

Spoštovani zborovodje, dragi pevci in pevke Zagorja 2020, vsi sodelujoči in vsi, ki tekmovanje zvesto spremljate!

S težkim srcem sporočamo, da bo letošnje 27. državno tekmovanje otroških in mladinskih zborov Zagorje ob Savi 2020 odpovedano. Razmere so preveč negotove, čas karantene se podaljšuje in vrnitev otrok v šole je v tem trenutku težko predvideti, s tem pa sta onemogočena tudi načrtovanje in organizacija prireditve. Upamo, da vsi ostanete čimbolj zdravi ter ustvarjalni in da se s še večjim veseljem in energijo v živo srečamo čimprej v prihodnosti!

Medtem pa vas vse vabimo, da z nami delite svoja doživetja v teh dneh, nam poveste, kako vam gre, kako vi in vaši pevci preživljate ta čas. Pošljite nam zanimivosti in utrinke s svojih domov, o petju, igranju in ustvarjanju na daljavo, o učenju in poučevanju, o motiviranju in spodbujanju otrok, morebitne fotografije in posnetke, ki nastajajo v tem obdobju, video- avdio- ali zapisane vtise, kaj vse vam je ta čas odvzel, pa tudi, kaj vam je podaril. Po katerih glasbenih poteh se otroci potepajo v svoji domišljiji, v družini ali virtualnem svetu, ali skupno petje pogrešajo in kako ga skušajo nadomestiti.

Veseli bomo vaših odzivov, razmišljanj in izdelkov, pošljite jih na naslov zborovska.glasba@jskd.si, mi pa jih bomo izbrali in z vašim privoljenjem delili na naših spletnih straneh in socialnih omrežjih, kjer je v teh dneh posebej živahno:

Facebook stran Zagorja ob Savi

Facebook skupina Zborovska glasba JSKD

spletna stran JSKD

spletna revija Naši zbori

Vabimo vas k rednemu spremljanju, da tudi tako ostanemo povezani.

 

Z lepimi pozdravi in predvsem – ostanite zdravi!

Organizacijska ekipa tekmovanja Zagorje ob Savi

Organizator

JSKD
E-pošta:
Spletna stran:
http://www.jskd.si/

Prizorišče

Kulturni center Delavski dom Zagorje
Zagorje ob Savi, Slovenia
+ Google zemljevid