Loading Events

« Vsi dogodki

  • Dogodek se je že zgodil.

6. Teden ljubiteljske kulture 2019

16. 5. 2019 - 26. 5. 2019

Od 17. do 26. maja bo v organizaciji Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti (JSKD) in Zveze kulturnih društev Slovenije (ZKDS) potekal že šesti Teden ljubiteljske kulture (TLK),v okviru katerega se bo zvrstilo okoli 1000 različnih kulturnih dogodkov.
Del projekta postanete s prijavo dogodka na spletni strani TLK: http://tlk.jskd.si/.

 

Rdeča nit letošnjega TLK je ples, zato vabimo plesna društva in šole, da v tem času odprete vrata svojih plesnih studiev in dvoran. Povabite zainteresirane, da se pridružijo pri vašem ustvarjanju! Dogodek preprosto vnesete v TLK dogodkovnik, kjer pri zvrsti dogodka izberete Odprti plesni studii.

Vsem, ki boste svoj dogodek promovirali in izvedli v času TLK 2019, priporočamo uporabo TLK logotipa na svojih tiskovinah ali uporabo plakatov za dotisk, ki jih najdete na spletni strani TLK.

 

AMBASADOR TLK 2019

Letošnji ambasador TLK je Matjaž Farič, koreograf, režiser, plesalec, umetniški vodja zavoda  Flota in plesnega festivala @festivalfronta v Murski Soboti. Z rodnega Ptuja je odplesal po Sloveniji in svetu. Ustanovil je več uspešnih plesnih skupin, za svoje umetniške dosežke pa je prejel več domačih in tujih nagrad. VEČ.

 

TLK NAGRAJUJE!

Izmed vseh prijavljenih dogodkov, ki bodo objavljeni v TLK dogodkovniku, bomo izžrebali enega prijavitelja, ki bo prejel atraktivno nagrado 1x vikend paket za 2 osebi v hotelu Radin**** , ZDRAVILIŠČE RADENCI. TLK 2019 pa bo bogato nagradil tudi tiste, ki boste obiskali kakšnega izmed plesnih dogodkov v času od 17. do 26. maja ter nam poslali fotografijo ali kratek video. Glavno nagrado letos podarja SAVA HOTELS&RESORTS, in sicer 1 x vikend paket za 2 osebi  v hotelu Termal****, TERME 3000 MORAVSKE TOPLICE.
Med ostalimi nagradami so popust za udeležbo na Poletni plesni šoli, vstopnice za koncert Modrega abonmaja v Cankarjevem domu ter majčke TLK 2019.
Več o nagradni igri boste izvedeli v prihajajočih dneh na FB strani in Instagramu.

 

 

POMEMBNO!

Javno izvajanje in predvajanje glasbe je brezplačno za organizatorje nekomercialnih dogodkov, ki so pravočasno prijavljeni in potekajo v okviru TLK (SAZAS in IPF).
Letos so avtorska nadomestila (SAZAS) oproščena plačila od 15. – 26. maja 2019.

 

SPREMLJAJTE NAS:

W: https://tlk.jskd.si/

FB: https://www.facebook.com/tedenljubiteljskekulture

IN: https://www.instagram.com/tlk.jskd/

 

Podrobnosti

Začetek:
16. 5. 2019
Konec:
26. 5. 2019
Kategorije:
,
Spletna stran:
https://tlk.jskd.si/

Organizator

JSKD
E-pošta:
Spletna stran:
http://www.jskd.si/