Loading Events

« Vsi dogodki

  • Dogodek se je že zgodil.

APZ UP z vami že 15. sezono

8. 10. 201810. 10. 2018, Koper 

Študij je lažji, če je sproščen. APZ UP te popelje v nov svet in te naredi aktivnejšega.

15. generacija Akademskega pevskega zbora Univerze na Primorskem (APZ UP), ki deluje pod okriljem Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP) že od leta 2004 in katera predstavlja eno najaktivnejših družabnih dejavnosti za študente, dijake in druge glasbene navdušence na Obali, te vabi v svoje vrste.

Kaj vse te čaka v letošnji sezoni? Koncerti, turneje, dobra družba in nepozabna doživetja, zabava…

Vaje in sprejem novih članov:
vsak PON in SRE od 19.30 do 22.00 v predavalnici Burja 1 na Fakulteti za humanistične študije Univerze na Primorskem (Titov trg, Koper).

POZOR ŠTUDENTJE FHŠ UP IN PEF UP!
Sodelovanje v zboru ti lahko prinese 6 KT.

Obišči nas direktno na vajah ali pa za vse ostale informacije kontaktiraj našega predsednika zbora Martina Marchesicha (070 444 754, martin.marchesich@soup.si) ali dirigenta in umetniškega vodjo Ambroža Čopija (040 900 012, ambroz.copi@gmail.com).

Všečkaj tudi našo FB stran ter obišči blog “Kje so moje note” in bodi sproti obveščen o vsem našem dogajanju.

Vabimo te, da skupaj z nami doživiš nepozabno 15. sezono.
PRIDI, KAJ ŠE ČAKAŠ!
APZ UP ni le zbor, ki je ponesel svoje ime in ime univerze v svet na najžlahtnejši način, temveč je zbor, ki se je skozi svojo vizijo in prepoznavnost za vedno zapisal v času in prostoru. Je zbor, ki zna prisluhniti potrebam univerze in kraja ter ga s svojo dejavnostjo in organizacijo koncertov bogatiti in navdihovati; zbor, ki se zaveda pomembnosti zapuščine preteklih obdobij in hkrati z vso zagnanostjo podpira nove dosežke in jih promovira doma in v tujini.

Biti član APZ-ja ni le zgodba o prijetnem druženju, prijateljevanju in užitku na koncertnih odrih, temveč je za to potrebno veliko več: iskrena želja po preseganju samega sebe, pogum, da se spopadaš z neznanim, in neustavljiva želja po raziskovanju in iskanju svoje poti. APZ UP je s svojim delovanjem dokazal, da sodi v vrh slovenskega zborovstva in s tem tudi med elito v svetu. Študenti, ki prepevajo v njem, s ponosom gledajo na dosežke in prehojeno pot, hkrati pa se zavedajo, da prihodnost prinaša nove izzive.
Ambrož Čopi,
zborovodja in umetniški vodja
APZ Univerze na Primorskem

Podrobnosti

Začetek:
8. 10. 2018
Konec:
10. 10. 2018
Kategorija:
Spletna stran:
https://soup.si/sl/novice/apz-up-z-vami-ze-15-sezono

Prizorišče

Fakulteta za humanistične študje, Koper
Titov trg 5, Koper, Primorska 6000 Slovenia
+ Google zemljevid