Loading Events

« Vsi dogodki

  • Dogodek se je že zgodil.

Ljubljana Vocal Festival 2021

11. 11. 2021, 19.3014. 11. 2021, 19.30, Ljubljana 

| 5-30

Vrača se Ljubljana Vocal Festival!

Ljubljana Vocal festival je edini festival v Sloveniji, ki na 4 lokacijah s 4 dogodki povezuje 4 dimenzije vokalne glasbe – izpiljene vokale, udarne ritme, vrhunske odrske nastope ter spektakularne zvočne efekte.

Srečanje, ki ga organizira vokalna skupina Jazzva, je v 15 letih obstoja preraslo iz koncerta najdejavnejših slovenskih a cappella skupin v večdnevni mednarodni festival vokalne glasbe, posvečen raziskovanju meja človeškega glasu v obliki pestrih koncertov, delavnic, druženj in on-line vsebin. Pridružite se vsako leto glasnejši druščini in zapojte tudi vi – na glas!

Festivalska vstopnica za 4 dni, 4 lokacije, 4 vrhunske koncerte: predprodaja 30 €

:::

11. november
LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL – LOOP VEČER: ŽIGAN KRANJČAN, GAŠPER GROM & MR. SYNCOPAD, ČINČIN, 19.30
Festival odpiramo v četrtek, 11. novembra, ko bodo trije slovenski glasovni akrobati predstavili inovativne pristope k manipulaciji človeškega glasu z moderno tehnologijo. Kranjčan, Grom & Syncopad bodo v ljubljanskem ČINČIN-u navduševali s svojimi vokalnimi fintami, ritmičnimi forami in triki na looperju.

Vstopnina*: predprodaja 5 €, na dan dogodka 7 €

:::

12. november
LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL – ZVEZDANA NOVAKOVIĆ & ČARALICE, Atrij ZRC SAZU, 19.30
Petkov večer bomo preživeli v družbi Zvezdane Novaković in Čaralic. V prekrasnem ambientu atrija ZRC SAZU se bomo pustili začarati glasovom ritualnih hvalnic naravi, starodavnih magičnih besed in zagovorov, s katerimi so naši predniki zdravili različne bolezni.

Vstopnina*: predprodaja 7 €, na dan koncerta 10 €

:::

13. november
LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL – 7. DRŽAVNO BEATBOX TEKMOVANJE, Klub Gromka, Metelkova, 20.00
V soboto, 13. novembra, bo v klubu Gromka na Metelkovi v soorganizaciji z Beatbox Slovenija potekalo 7. državno beatbox tekmovanje. Najboljši, najglasnejši in najbolj ustvarjalni domači beatboxerji se bodo med seboj pomerili v bitki za prestižno lovoriko, zmagovalec pa bo nastopil tudi na velikem vokalnem šovu v Kino Šiška naslednji večer.

Vstopnina*: predprodaja 7 €, na dan koncerta 9 €

:::

14. november
LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL – VOKALNI ŠOV, Katedrala Kino Šiška, 19.30
Vrhunec bo festival doživel v nedeljo, 14. novembra. Na odru Katedrale v Kinu Šiška bo glasna druščina a cappella skupin, vokalnih akrobatov in mojstrov zvočnih učinkov znova predstavila nove pristope k popularni vokalni glasbi. Vsak od nastopajočih bo v svojem slogu premikal meje mogočega v vokalnem univerzumu in raziskoval nove načine prenašanja različnih žanrov glasbe v svet brez inštrumentov, kjer ima človeški glas glavno besedo.

Nastopajoči: Bassless, Dekliški zbor sv. Stanislava Škofijske klasične gimnazije, državni prvak v beatboxu, Gašper Grom, Jazzva, Sonus, Zvezdana Novaković & Čaralice

Vstopnina*: predprodaja 16 €, na dan dogodka 23 €

 

_________________

* Festivalska vstopnica vključuje vstopnino za vse štiri večere. Njen nakup je mogoč le v predprodaji.

** Izvedba koncertov in drugih aktivnosti bo prilagojena aktualnim vladnim ukrepom, smernicam NIJZ in navodilom drugih pristojnih institucij.

Podrobnosti

Začetek:
11. 11. 2021, 19.30
Konec:
14. 11. 2021, 19.30
Vstopnina:
5-30
Kategorija:
Spletna stran:
http://www.lvf.si

Organizator

Jazzva
Telefon:
+386 40 304 084
E-pošta:
Spletna stran:
http://www.jazzva.si/

Prizorišče

ČINČIN, Atrij ZRC SAZU, Klub Gromka - Metelkova, Katedrala - Kino Šiška
različna prizorišča, Ljubljana, Osrednjeslovenska 1000 Slovenia
+ Google zemljevid