»SHIFT Culture«: Povezovanje in okoljska trajnost

Vabimo vas, da se nam v živo pridružite na festivalu Europa Cantat v Ljubljani, na predavanju o združevanju dveh pomembnih ciljev OZN: trajnostnega razvoja in vašega profesionalnega dela v kulturi.

Veselimo se nastopa govorcev, ki bodo obravnavali dve glavni temi: povezovanje in okoljsko trajnost. S tem srečanjem vas želimo navdihniti, da odkrijete načine, kako s svojim delom postati vodja na tem področju in kako spodbuditi druge, da ravnajo enako. Udeležba je brezplačna, ker pa so mesta omejena, je potrebna registracija.

Čimprej si zagotovite mesto in se REGISTRIRAJTE – povezava in več informacij je v priponki.

Kdaj? 22. julij: 14.30-16.30

Kje? Gledališka dvorana Akademije za gledališče, radio, film in televizijo (AGRFT), Aškerčeva 5,  Ljubljana.

(Ob vstopu v dvorano vas prosimo, da oddate svoj podpis in naslov.)

Organizacija mednarodnih dogodkov med trenutno pandemijo ni preprosta naloga in ker skupaj prihajajo ljudje iz različnih držav z različnim razvojem pandemije, smo prosili vse, ki so neposredno vpeti v festivalsko dogajanje, da pred prihodom opravijo PCR-test in uvedli nadzorovano samotestiranje vsaka dva dni za vse, ki so na festivalu dalj časa.

Če niste polno cepljeni ali uradno preboleli in niste neposredno vključeni v festivalsko dogajanje, vas vljudno prosimo, da opravite samotestiranje ali uradni hitri test pred prihodom. Prijazno tudi naprošamo vse udeležence dogodka, cepljene, prebolele in ostale, da nosijo masko, kadar se nahajajo v zgradbi oziroma v gledališki dvorani. Dogodek je del projekta SHIFT Culture, ki ga koordinira Evropski glasbeni svet (European Music Council) in sofinancira Erasmus+. Evropska zborovska zveza je partnerica projekta in koordinira temo »povezovanje«.

Za več informacij ali če ste se registrirali in se dogodka ne morete udeležiti, vas prosimo, da se obrnete na Sophie Dowden: sophie.dowden@europeanchoralassociation.org (v angleščini).

Veselimo se vašega obiska!

Javni sklad republike Slovenije za kulturne dejavnosti

in

Evropska zborovska zveza