Nove Zborovske e-novice v vašem e-nabiralniku!

Izšle so nove ZBOROVSKeNOVICE, poiščite jih v svojem e-nabiralniku! Če jih tam ne najdete, preverite tudi vsiljeno pošto (Spam) ali pa se prijavite nanje tukaj: PRIJAVA.

Zborovske e-novice lahko prejemate neposredno na svoj elektronski naslov. Z njimi vas bomo obveščali o dogodkih, razpisih, posebnih projektih in izobraževanjih, delili zanimive glasbene izvedbe, najnovejše članke o izbranih temah ter predstavljali notne, zvočne in druge izdaje.

Več o tem, kako urediti nastavitve, da novice ne bodo zahajale med vsiljeno pošto ali med promocije, ampak v vaš glavni nabiralnik, najdete spodaj na dnu te novice.

Če želite, da delimo tudi vaš dogodek, vas vabimo, da ga vpišete v napovednik revije Naši zbori (navodila najdete na povezavi https://www.nasizbori.si/kako-vpisati-dogodek/), novice in obvestila pa posredujete na e-naslov urednistvo@nasizbori.si in zborovska.glasba@jskd.si pod zadevo ZA ZBOROVSKE NOVICE. Posamezne objave bomo delili tudi na družbenih omrežjih.

PRIJAVA na ZBOROVSKeNOVICE:

UPORABNIKI G-MAILA

Pri naslovnikih, ki uporabljate Googlov račun za e-pošto (Gmail), sporočilo lahko konča med vsiljeno pošto (Spam) ali med promocijami (Promotions). Če želite ZBOROVSKeNOVICE prejemati v vaš glavni nabiralnik, je tukaj opis, kako uredite nastavitve:

1. V Gmailu (pri dostopu do pošte prek spletnega brskalnika) izberite gumb za nastavitve in povezavo »Pokaži vse nastavitve«.

2. Med zavihki zgoraj izberite »Filtri in blokirani naslovi/Filters and Blocklist«.

3. Desno spodaj izberite povezavo »Ustvarite nov filter/Create new filter«.

4. V polje »Od/From:« vpišite [ mailto:zborovska.glasba@jskd.si | zborovska.glasba@jskd.si ]

5. Kliknite »Ustvari filter/Create filter«.

6. Obkljukajte »Nikoli ne pošlji v mapo z vsiljeno pošto/Never send it to Spam«.

7. Obkljukajte »Razvrsti v kategorijo/Categorize as:« in izberite »Glavno/Primary«.

8. Kliknite »Ustvari filter/Create filter«.

Zdaj bodo e-novice, poslane z [ mailto:zborovska.glasba@jskd.si | zborovska.glasba@jskd.si ], pristale v »Prejeto/Inbox«.