ZOOM predstavitve Europa Cantat Festivala ZA JAVNOST

Dragi pevci, zborovodje in vsi ljubitelji zborovske glasbe!

Europa Cantat Festival Ljubljana 2021 se približuje! Drugo leto tak čas bomo že nestrpno odštevali dneve do začetka, tokrat pa odštevamo dneve do izida programa, za katerega smo prepričani, da vas bo navdušil.

Ker se marsikdo med vami prvič srečuje s festivalom Europa Cantat, vas vabimo v našo družbo, da skupaj prisluhnemo predstavitvi festivala in festivalskega programa iz prve roke – predstavila ga bo Mihela Jagodic, programska vodja festivala, ob odlični in nazorni PPT-prezentaciji o festivalu, njegovi organizaciji, programu in o tem, kakšne glasbene goste lahko pričakujemo (razkrili bomo kar zajeten nabor zvenečih imen!).

Srečali se bomo prek Zooma, zato lahko vse o festivalu izveste kar iz udobja svojega doma J, zaželena pa so tudi vprašanja, da razjasnimo čim več nejasnosti. Prvi sklop predstavitev je potekal za posamezne zbore, drugi sklop pa odpiramo širše, vabljeni prav vsi, ki si želite o festivalu izvedeti več in v pogovoru z nami izmenjati vprašanja in dodatne predloge.

Prijavite se lahko za naslednja termina:

SREDA, 17. 6., ob 20.30

PETEK, 19. 6., ob 19.00 POPRAVEK TERMINA:

ČETRTEK, 18. 6., ob 21.00

Svoj interes za predstavitev in želeni termin nam čimprej sporočite prek naslednjega obrazca (je čisto kratek, vzame pol minutke :)):

https://forms.gle/xNqcLEveWCbbbPqs5

Naknadno vam pošljemo še povezavo do zoom srečanja ter potrdimo izbrani datum in uro.

 

Veselimo se srečanja z vami. Julija 2021 bosta Ljubljana in Slovenija živeli in dihali z glasbo, tega ne gre zamuditi!

#singwithlove

 

Ekipa EC

 

******************

N E   S P R E G L E J T E !

Spremljajte tudi dnevno dogajanje in priprave na festival, tako da všečkate Facebook stran ali sledite Instagram profilu, za videovsebine pa se naročite na YouTube kanal in izvedeli boste vse!

Na SPLETNI STRANI FESTIVALA poiščite odgovore na POGOSTA VPRAŠANJA, spremljajte NOVICE, spoznajte SLOVENSKO EKIPO, ki stoji za organizacijo festivala 2021 v Ljubljani, in si oglejte Europa Cantat Festival skozi VIDEO. Uživajte v brskanju, spomnimo pa naj še, da so blizu naslednji POMEMBNI DATUMI:

junij 2020: objava programa festivala (ateljejev, sodelujočih mentorjev, zborovodij in koncertov vrhunskih glasbenih zasedb)

jesen 2020: objava datuma odprtja prijav

15. januar 2021: konec prijav

Če kakšno vprašanje še vedno ostane neodgovorjeno, pišite na info@ecljubljana2021.si.

EUROPA CANTAT FESTIVAL LJUBLJANA 2021, 16.–25. JULIJ 2021

******************