NE ZAMUDITE delavnice z latvijskim mojstrom Mārisom Sirmaisom 27. in 28. januarja!

Pred nami je še zadnja delavnica SLOVENIA CANTAT, na katero bi vas radi še posebej opozorili. V okviru izobraževanj v tej sezoni bo Slovenijo 27. in 28. januarja obiskal eden od mednarodno najbolj uveljavljenih latvijskih dirigentov Māris Sirmais!

Na delavnici z naslovom SODOBNE BALTSKE HARMONIJE, ki bo potekala v Ljubljani v Zavodu sv. Stanislava (v petek od 15.30 do 19.00, v soboto od 9.30 do 13.00 in od 14.30 do 17.00), se bo latvijski mojster podal v svet sodobnih baltskih skladb in interpretacije literature za ženske zbore. Kot demonstracijski zbor bo sodeloval Dekliški zbor sv. Stanislava, ki sicer deluje pod umetniškim vodstvom Helene Fojkar Zupančič. Glede na nepozabne vtise sodelujočih pevcev in zborovodij pri pripravi koncertnega programa z Mārisom Sirmaisom na festivalu Europa Cantat 2021 v Ljubljani bo to izjemna priložnost doživetja maestra pri delu z zborom v živo, ki je ne gre zamuditi, zato prisrčno vabljeni!

Če bi se na delavnico radi prijavili, izpolnite obrazec na naslednji povezavi:

Več si lahko preberete TUKAJ in v podzavihkih, če pa imate pred prijavo še kakšno vprašanje, pišite na tisa.mrhar@jskd.si.

Obenem vas vabimo k ogledu foto in videogalerije posamičnih delavnic ter k branju reportaž in ogledu videoreportaž z ateljejev, objavljenih na nasizbori.si/category/odmevi/izobrazevanja.

Veselimo se vaših odzivov in upamo, da se 27. in 28. januarja v okviru cikla zborovskih delavnic SLOVENIA CANTAT še zadnjič srečamo v čimvečjem številu!

Vabljeni tudi k branju reportaže, izjave in intervjuja z Mārisom Sirmaisom na festivalu Europa Cantat 2021: